maanantai 25. kesäkuuta 2007
Löytöjä
Olin tänään taas kerran kaupungilla, ja hassua tässä on se, että tarkoitus oli lähteä aleihin. Noh, kaikki mitä löytyi olivat kylläkin normaalihintaisia. Parempi onni ensi kerralla.


Molemmat printtipaidat H&M:ltä. Oikeastaan näiden tyylisiä lähdin aleista metsästämäänkin. Harmaa löytyi lastenpuolelta, hintaa 7,90€ ja toisella 9,90€. Tykkään paitojen löysyydestä. Näiden lisäksi ostin ruskean basic-villatakin.

Sitten muita löytöjä, jotka tein jo viime viikon keskiviikkona. Se päivä oli hyvä löytöjen osalta, ja sitä vielä paransi itse Jorma Uotinen, joka sanoi minulle ja muutamalle joukkuelaisilleni "sorry girls" niiin Jormamaisesti. Sille naurettin tovi. :DD

Todella tummansininen clutch, johon saa tarvittaessa pitkän hihnan, äitini kätköistä. Pöllökoru on KappAhlista, oikea hinta 5,95->alennus 2,90€ ja siitä vielä alennus 50%, joten hintaa tuli vain 1,45€. Oikein kivoja löytöjä omasta mielestäni.

Tunnisteet:



6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

en kyllä enää tulee ikinä blogiis, leija. JOO JORMA UOTINEN FLIRTTAILI SULLE, ihan varmasti. kukaan ei usko tota ,ei kukaan, pöllö! JA JAMMAILE SIELLÄ KOTONA IHAN RAUHASSA.

Blogger diamond said...

Joo.. Mulla ja jormalla on tosi kuuma salasuhde, oot varmaan kateudesta vihree ;)Ymmärsit varmaan tekstini väärin, hän koitti vaan päästä ohi itse järjestämillään tanssi-festivaaleilla. Että joo, olen tosi leija :))) ps. tuuks jammailee mun kaa? =))

Anonymous Anonyymi said...

Hauska pöllö!

Blogger diamond said...

anonyymi, kiitos (:

Anonymous Anonyymi said...

onpa sinulla mukava blogi ja pöllökoru on ylisöpö ! :><3

Blogger diamond said...

hymiö, voi kiitos tuollaista palautetta on ihana kuulla! :)

Lähetä kommentti

<< Home

footer