lauantai 7. huhtikuuta 2007
Kevätmuoti: nutturat
S/S 2007 näytöksissä nähtiin paljon nutturoita, joita on helpompi soveltaa arkikäyttöön tosinkuin turbaaneja. Näin saat tehtyä itsellesi yhden kevään kuummimmista kampauksista:

1. Kampaa hiukset kireästi ohimolta ja niskasta takaraivolle ja laita ne tiukalle ponnarille.
2.Tupeeraa hieman kamman avulla ja lopuksi suihkuta vähän lakkaa tupeerauksen pysymiseksi.
3.Pyöritä hiukset ponnarin ympärille ''keoksi'' ja laita pinneillä kiinni sivuilta. Jos haluat arkisempaa, nutturan voi laittaa vain tavallisella ponnarilla kiinni.

Mitä mieltä te olette, hot/not?
kuvat: style.com

Tunnisteet:



11 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Luulen, etten itse lähde tuohon nutturamuotiin mukaan, sillä olen saanut baletin takia yliannostuksen nutturoita =D tosin, sellainen sotkuinen ja löysempi versio voisi olla ihan jees :)

Blogger diamond said...

emma, joo ja sellainen menee urheilussakin :)

Anonymous Anonyymi said...

mullakin on baletin kautta tullut tuttuksi nuo nutturat (liiankin hyvin) mutta vapaa-ajallakin ne käy hyvin esim. jos on jonkinnäköinen bad-hair day :D ja muutenkin :)

Anonymous Anonyymi said...

nojoo, ihan ok, mutta mulle ei oikein sovi nuttura kun on niin ohuet hiukset. se nuttura on niin säälittävän pieni sitten :'D ja en tykkää pitää hiuksia taakse vedettyinä koska mulla on korkea otsa. mutta ton viimeisen kuvan nuttura näyttää aika kivalta, muut ehkä vähän liian sliipatun näköisiä.

Anonymous Anonyymi said...
Anonymous Anonyymi said...

Ehdottomasti hot!

Anonymous Anonyymi said...

Liian "kireäksi" vedetty nuttura ehdottomasti not!

Anonymous Anonyymi said...

hot jos muu asu ei oo kovin "tiukkiksen" näköinen.

Blogger Elli said...

Supertiukalle nutturalle minäkin sanon ei.

Anonymous Anonyymi said...

supertiukalle sanon mukavuuspuolen mukaan ei, mutta löysempi on kivan näköinen. tosin en saa itseäni aivan täysin muotiin mukaan, sillä olen juuri leikkauttanut otsatukan. ei harmita!

Anonymous Anonyymi said...

Nutturaa on tullut pidettyä lähiaikoina aika paljonkin, tosin en vedä hiuksia taakse edestä, se ei näytä kivalta minulla. Mutta nutturat, jokaisella omalla tyylillään on hot!

Lähetä kommentti

<< Home

footer