keskiviikko 11. huhtikuuta 2007
I <3 NY

Monessa muussa blogissa on esitelty itsetekemiä juttuja, joten nyt on minun vuoroni. Sain moderniteterin Amandalta (ja 80-luvun leffoista) idean tähän painatukseen, ja kässän tunnilla sitten toteutin sen noin 20-vuotta vanhaan paitaan. Mielestäni lopputulos on kiva, ja vaikka en koskaan ole New Yorkissa käynyt, I <3 NY (I think)

Tunnisteet:



15 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

nätti paita :) onnistui tuo painatus hyvin. haluisin itsekin tuollaisen I <3 NY -paidan, pitää pyytää tuliaiseks sitten kun joku tuttu vaihteeks menee jenkkilässä (NY:ssa) käymään :O

Blogger noir sur blanc said...

Hyvin olet onnistunut painamaan kuvion, näyttää ihan aidolta. Minusta on vain hieman hassua, jos pitää tuollaista paitaa, vaikka ei koskaan edes ole käynyt kyseisessä kaupungissa. Tosin voihan jostain kaupungista periaattesta pitää, vaikkei siellä olen käytytkään...

Blogger Minttu said...

Tosi hyvä painatus! Millä tekniikalla toteutit sen? Näyttää oikein kivalta! Ja tosiaan - voihan kaupungista pitää, vaikkei siellä olisi koskaan käynytkään...

Blogger Frei said...

Tuo on sitten rekisteröity tavaramerkki...

Blogger Salla said...

kivalta näyttää :)

Anonymous Anonyymi said...

Frei, ei maailma tuohon kaadu vaikka se olisikin rekisteröity tavaramerkki. Etkö oikeasti ole ikinä törmännyt I<3NY kopioon ? Niitähän ihan vilisee joka paikassa.

Anonymous Anonyymi said...

Vaikka olisikin kyseessä rekisteröity tavaramerkki niin omaan käyttöön sellaisen saa tehdä. Jos tekisi myyntiin kopioita niin se olisi sitten rikos.

Blogger Kiki said...

Olen omani saanut tuliaisiksi ja pidän sitä vain ja ainoastaan yöpaitana. Siksi on hassua nähdä niitä ihan oikeasti ihmisten yllä :D. Vielä jokin aika sitten tuollaisia paitoja näki vain yli-innostuneiden turistien päällä.

Anonymous Anonyymi said...

Mä oon sitä mieltä, että tuollaista paitaa on tyhmä pitää jos ei ole itse siellä koskaan käynyt. Joojoo, olen kuullut nää perustelut että voi sitä siellä käymättäkin rakastaa mutta mun mielestä ei voi. NY pitää oikeesti itte kokea ja tuntea livenä, jotta siihen vois oikeasti rakastua.
Mitä tohon rekisteröityyn tavaramerkkiin tulee, niin tosta paidasta (vaikka se ihan hieno onkin) huomaa, ettei se ole "aito". Koska toi sydän on liian pyöreä ja NY paksu.

Blogger diamond said...

Kiitos kaikille kommenteista! Minusta paita on erittäin söpö ja ei muiden mielipiteillä ole väliä, kunhan itse tykkää!

Minttu, tein sen niin, että leikkasin kalvolle mallin ja painoin sen vain perus kankaanpainanta väreillä kiinni.:D

Blogger Luxurious said...

Ihana paita. Minäkin haluaisin tuollaisen. Tyydyn kuitenkin i<3london paitaani.:)(Jonka sain tuliaiseksi.)
M

Anonymous Anonyymi said...

Hassua, että joku meni kirjoittamaan ( siis tuo kakkoskirjoitus) minun "nimimerkilläni". No jaa, henkilö ekassa ja tokassa ei ollut sama, olen sama kuin ekassa. Monimutkaista. No mutta aika sama se :)

Anonymous Anonyymi said...

oho upsis sori, en oikein lukenu juttua tarkkaan... siis tota tokaa.. ääh :D

Anonymous Anonyymi said...

http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/immat.html

Blogger diamond said...

anonyymi, en ole varma mitä tuolla linkilläsi tarkoitit, mutta tuo painatus ei ole se 'perinteine' i <3 ny, ja kuten edellisissä viesteissä on todettu, en ole tehnyt tämän paidan kuin yksityiskäyttöön.

Lähetä kommentti

<< Home

footer