sunnuntai 4. maaliskuuta 2007
Julkkisuutisia
Britney Spearsin huhutaan menevän uudestaan naimisiin Kevin Federlinen kanssa. Briitu on jopa sunnitellut hankkivansa vielä yhden lapsen Sean Prestonin ja Jayden Jamesin lisäksi. News of the world-lehti kertoo näin:

"Hän on puhunut Kevin kanssa puhelimessa joka ilta tuntikaupalla kertoen, että hän yhä rakastaa tätä. Britney vaikuttaa paljon onnellisemmalta ja hän on todella rauhoittunut. Hän on ihan eri Britney, kuin mitä hän oli viikon alussa. Tällä viikolla hän jopa pyysi mahdollisuutta päästä viettämään romanttista iltaa miehensä kanssa."

Vieroitushoidossa olevan Britneyn kerrotaan myös koittaneen itsemurhaa lakanaan hirttäytymällä. Onneksi mitään haavereita ei tullut, kun lääkintämiehet saapuivat ajoissa paikalle.

Nicole Richie joutui sairaalaan Simple Life-ohjelman kuvauksissa nestehukan takia. Syynä nestehukkaan oli töiden tekeminen 20 tuntia putkeen ilman ruokailuja. Mitään vakavampaa ei kuitenkaan tapahtunut, vaan Nicole oli tiputuksessa 15 minuutin ajan ja palasi vähän ajan päästä jatkamaan kuvauksia. (Milloin se Simple Life 5 tulee Suomeen??)


lähde: mtv3

Tunnisteet:



footer