tiistai 30. tammikuuta 2007
No huhhuh!

Olisiko sinusta ihanaa, jos oma äiti ostaisi joka päivä jotain uusia merkkituotteita? Hän raahaisi kotiin kassillisia kaikkea ihanaa ja kallista. Luulisin, että melkein jokainen vastaisi tähän kysymykseen kyllä, mutta missä se raja kulkee? Tämän blogin pitäjä kertoo äidistään (ja itsestään), joka ostelee liikaa kaikkea ja näin hän kertoo blogissaan:

"we shop way too much. we've accumulated so much stuff we don't know where to put them. our closets are overflowing. we've got bags and shoes everywhere."

Ja katsokaapa näitä kuvia: Kaappien hyllyt oikein kirkuvat oransseja Hermès-laatikoita, Chanelin tuttuja mustavalkoisia logopussukoita ja kaikkeja muita merkkejä: Christian Dior, Fendi, Cartier, Manolo Blahnik ja lista jatkuu..

Kuka nyt tarvitsee satoja Hermès-huiveja? Kyllä minustakin olisi kiva ostella joka päivä kaikkea kallista, mutta kohtuu kaikessa. Eihän näitä kaikkia ehdi koskaan käyttämään! Mielestäni tältä naiselta pitäisi katkaista kaikki luottokortit kahtia, ja vaikka myydä osa tuotteista pois.

kuvat: exhibition of excess

Tunnisteet: ,



12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ei ole kovin reilua suoralinkittää kuvia toisen blogista!

Anonymous Anonyymi said...

Aika rikkaita ovat!

Anonymous Anonyymi said...

mitä helvettiä. :o ei tollanen oo enää normaalia!

Anonymous Anonyymi said...

mitä ihmettä?? :o onks noi jotai TOSI rikkaita??

Anonymous Anonyymi said...

kiva ku se päättää et tänään laitan vaikkapa sen punavalko huivin, nii alkaa ettii sitä sit noist sadoist laatikoist, kätevää!

Anonymous Anonyymi said...

No aijaa, etsimiseen menee vuosi. Muutenkin, miten ne muistaa et mitä ne on ostanu?! Noi rahat voi käyttää hyödyllisempäänkin vaikka vaatteitakin saa ostaa, kuitenkin kohtuu määrissä että saa ne mahtumaan. Voisivat lähtee vaikka kuukauseksi sinne Dubain 7-tähden hotelliin. Tai auttaa jotain järjestöjä.

UH. Olen ehkä luksuksenrakastaja, mutta nyt voin melkein pahoin. Gosh, en tiedä miten saisin sanoiksi. Tuohan on niin herranjumalattoman sairasta! En tiedä haluanko ikinä enää shoppailla (ok ei nyt sentään :D). Ajatelkaa mitä tuon vaatekomeron arvosta saisi esim köyhille. Todella sairasta.
Lapsetkin hemmotellaan täysin pilalle. Minne maailma on menossa? :O

Anonymous Anonyymi said...

voi hyvänen aika ko ihana vaatehuone <3

Blogger Lina said...

Lukaisin läpi, mitä ko. henkilö (jonka blogista kuvat ovat) oli kirjoittanut noiden kuvien yhteydessä. Siellä oli enemmänkin kuvia, ja yhdessä näkyi olevan Chanel-jakkuja joka ikistä (okei, ei nyt ihan) sävyä!
Vaikka rakastan kaikkea kallista ja merkkituotteita, tuo alkaa jo vähän ällöttää.

Blogger diamond said...

lakatut varpaankynnet & helmiä vai timantteja? , minustakin tuo on jo ällöttävää.

Blogger Jenna said...

Olisihan se hetken kivaa, tai jos vaikka saisi useammin mitä haluaa, mutta loppujen lopuksi kaikesta menisi se tietty hohto.

Anonymous Anonyymi said...

sakthi filling wage hillmoving panic decry injections benchmarking referral birman ipca
lolikneri havaqatsu

Lähetä kommentti

<< Home

footer